Συνταγές
Πίτσα χωρίς καθόλου αλεύρι… πάμε να δούμε τα υλικά και να την απολαύσετε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για την ζύμη
1/2 φλ. Γιαούρτι
3 αυγα
125γρ κρέμα τυρί
1 κ.σ ελαιόλαδο
1κ.σ αλάτι
10γρ μπέικιν πάουντερ
150γρ τριμμένο κασέρι (Gouda)
70 γρ ψύλλιο ( Psyllium Husk) *
Για την σάλτσα
1 ντοματα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο (τριμμένο και κομμένο πολύ ψηλό)
1/2κ.γ κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
Μαϊντανό
50γρ βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υλικά για την βάση μας (βγαίνει μαλακια και κολλάει ) και την απλώνουμε σε ταψη 30 νούμερο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί .
Ψήνουμε ώσπου να πάρει χρυσαφένιο χρώμα . Την βγάζουμε απλώνουμε την σάλτσα παντού και βάζουμε υλικά τις αρεσκείας μας.
Βάζουμε για παράδειγμα τριμμένο κασέρι, prosciutto ,ελιές ,αγγουράκια τουρσί χωρίς ζάχαρη, και τρίγωνα τυράκια σε κομματάκια . Και ψήνουμε ξανά ώσπου να μαγειρευτεί
*Το ψύλλιο (psyllium) είναι σκόνη αποξηραμένων σπόρων του φυτού Πλαντάγκο (Plantago ovata) και περιέχει κυρίως διαλυτές φυτικές ίνες.
Οι φυτικές ίνες κατηγοριοποιούνται σε διαλυτές και αδιάλυτες, ανάλογα με τη διαλυτότητά τους στο νερό.
Το ψύλλιο έχει οκτώ φορές περισσότερες διαλυτές φυτικές ίνες από το πίτουρο βρώμης.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.