Συνταγές
Πολύ ωραία κουλουράκια κανέλας μυρωδάτα και γευστικά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού κανονικό λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 φλιτζανι του τσαγιού σιμιγδαλι χοντρο
1 κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο πάρει ,περίπου 800-850 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λάδι με την ζάχαρη κ το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτόν την μαγ σόδα
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μυρωδικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι η σε κρυσταλλική ζάχαρη να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά η μακρόστενα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για υπέροχα.. αφράτα.. τραγανά.. μυρωδάτα.. μπισκότα κανέλας!!
Όλα τα μυστικά για μία πετυχημένη συνταγή για τα πιο υπέροχα μπισκότα κανέλας.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor
Υλικά
200gr. αλεύρι γοχ (1 1/2 κούπα)
120gr. βούτυρο αγελάδος
90gr. ζάχαρη (1 1/3 κούπας)
120gr. καστανή ζάχαρη (1/2 κούπα)
1 μεγάλο αυγό
5gr. baking powder
5gr. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
2 βανιλίνες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το μίξερ το βούτυρο και προσθέτουμε τις ζάχαρες, το αυγό, την κανέλα, το αλάτι, το μπέηκιν πάουντερ, τις βανιλίνες συνεχίζοντας το χτύπημα.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα και παίρνοντας ποσότητα από το μίγμα στα χέρια μας, πλάθουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα.
Τα πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα ή στις αντιστάσεις για 15 έως 17 λεπτά.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής :
Καλή απόλαυση για τα καλύτερα μπισκότα κανέλαςπου έχεις ποτέ δοκιμάσει!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Sotiria amor