Συνταγές
Δοκιμάστε λευκή φασολάδα εξαιρετικά κρεμώδης
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά:
500γρ. φασόλια μέτρια
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά κόκκινη κέρατο καυτερή φρέσκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Μουλιάζω τα φασόλια 8-12 ώρες. Τα βάζω στην χύτρα μαζί με την πιπεριά το κρεμμύδι ολόκληρο, και το λάδι. Βάζω ανάλογο νερό και μαγειρεύω στον ανάλογο χρόνο.
Ανοίγω την χύτρα, βγάζω το κρεμμύδι και την πιπεριά, αλατίζω , λιώνω μερικά φασόλια για να πάρει κρεμώδη υφή η σούπα μου, και σερβίρω.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δες παρακάτω άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για παραδοσιακά Κοζανίτικα κιχιά με τυρί – η καλύτερη συντροφία με τον καφέ σας
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ 1 κιλο αλευρι,2 ποτηρια νερου χλιαρο νερο,1 κουταλακι του γλυκου αλατι,4 κουταλιες της σουπας ξυδι,4 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο και τα ζυμωνουμε
Αφηνουμε σκεπασμενη την ζυμη για 1 ωρα
Στην συνεχεια την τοποθετουμε στον παγκο και την ξαναζυμωνουμε
Την χωριζουμε σε 8 μπαλες τις κανουμε μικρα φυλλαρακια τα οποια ανα δυο βουτυρωνοντας τα τα ανοιγουμε φυλλο
Στο καθε φυλλο βαζουμε στην ακρη φετα τριμμενη,ρολαρουμε το στριφογυριζουμε και το κλείνουμε στρογγυλο
Τα τοποθετουμε στην λαδοκολλα στο ταψι τα βουτυρωνουμε πολυ καλα και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν χρωμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”