Συνταγές
Τα λόγια είναι περιττά για μία τόσο εξαιρετική συνταγή για παγωτό με κομμάτια φράουλας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές τής σούπας μέλι
Ψιλοκομμένες φράουλες(η ποσότητα κατά προτίμηση)
1 ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί σαντιγί morfat σε σκόνη περιεχόμενο 2φακέλων
600 ml κρύο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με μίξερ για περίπου 5 λεπτά τούς δύο φακέλους σαντιγί με 600ml κρύο γάλα μέχρι να γίνει σαντιγί.(όχι πολύ σφιχτή)
Στην συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα,το γιαούρτι,το μέλι και χτυπάμε δύο λεπτά ακόμη
Ρίχνουμε στο μείγμα τις ψιλοκομμένες φράουλες ανακατεύουμε ελαφρά και τοποθετούμε το παγωτό σε μία φόρμα για κέϊκ η τάπερ η οποιοδήποτε άλλο σκεύος θέλουμε αφού πρώτα έχουμε βάλει εσωτερικά μεμβράνη
Βάζουμε κατάψυξη για οχτώ ώρες η αλλιώς ένα ολόκληρο βράδυ και έτοιμο!Πρίν με ρωτήσετε δεν ανακατεύουμε κάθε τρείς ώρες
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος.”