Συνταγές
Πολύ ωραίες πρωτότυπες τηγανίτες με ανθούς ακακίας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stavros Tsalampounis – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Έκανα μια μικρή ποσότητα δοκιμαστικά.
100 γραμμάρια ανθούς
2 κουταλιές σούπας μπύρα
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
Λίγο αλάτι
Χλιαρό νερό περίπου 100 γραμμάρια
Αλεύρι όσο χρειαστεί για να γίνει χυλός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε τον χυλό και ρίχνουμε τους ανθους πλυμενους και στενούς .
Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ρίχνοντας με το κουτάλι.
Σερβίρουμε με μέλι ή ζάχαρη και κανέλα επάνω.
Δοκιμάστε το αξίζει πραγματικά.
Μόλις τις ετοίμασα.
Ζεστές – ζεστές ορίστε παρέα.
Την συνταγή μου την πρότεινε το πρωί η κυρία Ελένη Κοπαντση της ομάδας μας και την ευχαριστώ πολύ.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stavros Tsalampounis – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Υπέροχες και λαχταριστές τηγανίτες
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Sophia Gazi- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 φλυτζάνι αλεύρι γοχ
1 κγ αλάτι
1 κγ ζάχαρη
1 κγ μπεικιν
1 κς λάδι ελαφρύ
Περίπου 3/4 κούπα νερό ή όσο πάρει για να γίνει χυλός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν χυλός
Σε ενα τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε 1 κουτάλια της σούπας χυλό
Μόλις χρυσαφισει γυρνάμε ανάποδα και μόλις γίνει κι άλλη μεριά βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτι
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και μέλι ή με οτι άλλο θελουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Sophia Gazi- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”