Συνταγές
Πολύ ωραία συνταγή για νόστιμο και λαχταριστό γλυκό ψυγείου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Georgia Chatzimanoli-Grimwood-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΆ
500ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ
ΣΙΡΌΠΙ
2 ΠΟΤΥΡΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
2 1/2 ΝΕΡΌ
ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΚΡΈΜΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
80 ΓΡ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
Η ΚΟΡΝΦΛΑΟΥΡ
6 Κ Σ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΈΜΑ
300ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ 250 ΓΡ.
3 Κ Σ. ΑΧΝΗ
1 ΣΦΙΝΑΚΙ ΛΙΚΕΡ.
ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΊΩΜΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΟΠΙ ΠΡΏΤΑ
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΕΧ ((26Χ36))ΚΑΙ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΈΝΑ ΈΝΑ
ΜΌΛΙΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΏΣΗ ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΈΜΑ(( ΩΠΩΣ ΓΡΆΦΕΙ ΕΠΆΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ))ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΏΣΕΙΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΏΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ..ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΆ
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΗΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΦΤΙΆΧΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΡΈΜΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΑΠΑΛΉ ΣΑΝΤΙΓΊ ΚΑΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ. ΜΌΛΙΣ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΣΑΝΤΙΓΊ ΟΧΙ ΠΟΛΎ ΣΦΙΚΤΉ ΤΗΝ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΆΝΗ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..
ΌΛΗ ΝΎΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ
ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΆΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΖΕΤΕΣ ΣΑΝΤΙΓΊ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ Georgia Chatzimanoli-Grimwood-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”