Συνταγές
Παγωτό φερέρο ροσέ τέλειο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λαρου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.
ΥΛΙΚΑ
1 κουτί εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες άρωμα
500 γραμμάρια σαντιγί την πράσινη από τα ψυγεία
Μερικά φερέρο ροσέ σε κομματάκια και μερικά ολόκληρα για ντεκόρ
Ή ότι άλλο θέλουμε μέσα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε 5 λεπτά την κρέμα γάλακτος,προσθέτουμε το ζαχσρούχο και χτυπάμε άλλα 5 λεπτά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το εβαπορέ και συνεχίζουμε να χτυπάμε κάνα δυο λεπτά.
Ρίχνουμε τις βανίλιες και τα κομματάκια φερέρο ροσέ και ανακατεύουμε με σπάτουλα.Δεν θα είναι εντελώς πηχτό.
Το βάζουμε κατάψυξη και κάθε μισή ώρα το χτυπάμε για λίγο.
Αυτό το κάνουμε τρεις φορές.Έτσι γίνεται αφράτο το παγωτό μας
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Λαρου – “Μπαχάρι και κανέλα.”.