Συνταγές
Πάβλοβα με τραγανές μαρέγκες και υπέροχη γέμιση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Thalia Gourdoupi – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
150γρ ασπραδια (Περίπου 5 αυγά),
70γρ ζαχαρη άχνη,
150γρ ζαχαρη,
10γρ κορν φλαου τα χτυπαμε στο μιξερ να γινουν μαρεγκα.
Με ενα κορνε σχηματιζουμε δυο δισκους 22εκ περιπου σε μια λαδοκολα και ψηνουμε στους 150° για 1,5 ώρα.
Κρεμα:
500γρ φυτική κρεμα γαλακτος 2βανίλιες,80γρ ζαχαρη άχνη. Τα χτυπάμε στο μιξερ μέχρι να γινει σαντυγή.
Φτιαχνουμε την σαλτσα με τις φράουλες. 200γρ φραουλες πολτοποιημένες και 100γρ ζαχαρη τα βραζουμε σε ενα κατσαρολάκι.
Κοβουμε 400γρ φραουλες για το γρανιρισμα σε φέτες. Μονταρουμε το γλυκό. Κατω ο ένας δισκος μαρεγκα. Σαντυγί σιροπι φραουλας και αν θέλουμε λιγες ψιλοκομένες φραουλες.
Μετά βαζουμε τον αλλο δισκο μαρεγκας, σαντυγί φραουλεςσε φετες και περιχυνουμε με το υπόλοιπο σιρόπι φράουλας.
Η Συνταγή είναι της κ. Thalia Gourdoupi – “Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”.