Συνταγές
Για σήμερα σουτζουκάκια – μια συνταγή εύκολη και γρήγορη, και ειδικά για τις εργαζόμενες, που δεν έχουν πολύ χρόνο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Νικολέττα Πετροπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 ματσάκι μαϊντανό
1 μεγάλο ξερό κρεμυδι στον τρίφτη
2-3 σκελίδες σκορδο ψιλοκομενο
2-3 ντομάτες στον τρίφτη
1 κουταλια της σούπας πελτε
2-3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο σε κρασί
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο, κόκκινη πάπρικα γλυκεια
1 φλυτζανα τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΕΤΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε σουτζουκάκια, και τα βαζουμε στο ταψί, και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα, από τις ντομάτες, και το κρασί που μουσκέψαμε το ψωμί
Ρίχνουμε το λάδι, αλατοπίπερο, και ψήνουμε για 1 ώρα σε 220 βαθμούς
Συνοδεύουμε με ρύζι, πατατες τηγανιτες, πουρέ η μακαρόνια
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Νικολέττα Πετροπούλου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Απίθανη Συνταγή: Τόσο νόστιμες πατάτες δεν έχετε δοκιμάσει ξανά!
Ξεχάστε τις τηγανιτές πατάτες και ανάψτε φούρνο!
Μικροί και μεγάλοι θα ξετρελαθούν!
Υλικά
6 πατάτες μεσαίου μεγέθους
2 – 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
30 γρ βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, και τις κόβουμε σε ροδέλες.
Τοποθετούμε τις πατάτες στη λαδόκολλα.
Βάζουμε το σκόρδο ανάμεσα στις σχισμές
Ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι ή ότι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Ψήνουμε τις πατάτες στους 220ο για περίπου 40 λεπτά.
πηγή : fumara.gr