Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Gogo Samiou
Υλικά
2 Αυγα
1/2 κουπα ζαχαρη
1κουπα γαλα
1/2 κουπα λαδι ελαφρυ
2 κουπες αλευρι φαρινα
1πακ μπεικιν. 1 βανιλια
Για την επικαλυψη
1κουτι γλασο σοκολατας ετοιμο!!

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη καλα στο μιξερ, ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα και τελος το αλευρι, βουτυρωνουμε ενα τετραγονο μικρο ταψακι η ενα τσερκι και ψηνουμε στους 180 για 50 λεπτα,κανουμε τρυπες απο πανω στο κεικ μας με τον πλαστη μας η με οτι αλλο εχουμε.

Δες και αυτό!
Σοκολατένια πουτίγκα με ψωμί του τόστ

Ζεστενουμε απαλα το γλασο σε ενα κατσαρολακι, με κουταλι γεμιζουμε πρωτα μεσα τις τρυπες με την σοκολατα για να περασει μεσα και μετα ριχνουμε το υπολοιπο απο πανω και το καλυπτουμε ολο..πασπαλιζουμε αν θελουμε με ινδοκαρυδο η τρουφα σοκολατας και αφηνουμε να κρυωσει ο γλασο σοκολατας..!!!

το κεικ αυτο παραμενει υγρο μεσα απο την σοκολατα
Gogo Samiou

Δες και αυτό!
Τούρτα παγωτό black forest, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Διαφήμιση