Συνταγές
Τραγανά μπισκοτάκια Ιταλίας για όλες τις ώρες – Cantuccini
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Eleni Koumoutsakis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο κάδο του μίξερ
Τρία αυγά μία κούπα ζάχαρη άχνη 450 γραμ. αλεύρι ένα και μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ μία κούπα αμύγδαλα μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα τριμμένη ξύσμαδύο πορτοκάλια ένα φλιτζανάκι του καφέ ελληνικού κονιάκ 60 γραμ. χυμό πορτοκάλι
Έστιψά δύο πορτοκάλια κανονικού μεγέθους προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα ανοίγουμε το μίξερ και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι που να γίνει μία γυαλιστερή ζύμη εγώ τα χώρισα σε τρία κομματάκια έφτιαξα τρία μπαστουνάκια τα έβαλα στο ταψί και στο φούρνο κανα μισάωρο αναλόγως το φούρνο σας
Μετά τα έβγαλα από το φούρνο τα άφησα για λίγο να παγώσουν τα έκοψα και τα ξαναέβαλα στο φούρνο για κανά δεκάλεπτο από κάθε μεριά αναλόγως το φούρνο σας και πως σας αρέσουν άμα σας αρέσουν πολύ Τραγανά θα τα αφήσετε περισσότερο
Μια από τις απολαύσεις που μπορείς να χαίρεσαι στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς, είναι σίγουρα το φαγητό.
Μαγείρεψε κι εσύ τη συνταγή και θα μας θυμηθείτε – Καλή επιτυχία..
Η Συνταγή είναι από Eleni Koumoutsakis– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.