Συνταγές
Ότι καλύτερο με αυτόν τον καιρό – Μινεστρόνε για το βράδυ για να ζεσταθουμε
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Αλεξάνδρα Κυριάκη – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
2 καρότα
2 πατάτες
2 κολοκυθάκια
Λίγο σελινο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ Πελτέ
100 γρ μακαρόνια σπαγγέτι σπασμένα σε πολύ μικρά κομμάτια
Λάδι αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι να μαραθεί προσθέτουμε τα χορταρικά μου τις ντομάτες τον πελτέ αλάτι πιπέρι και το ανάλογο νερό
βράζουμε 25 λεπτά περίπου.
Μετά προσθέτουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε ακόμα 10 λεπτά
Νόστιμη συνταγή από ” Αλεξάνδρα Κυριάκη- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Η μαγειρική είναι για όλους και οι συνταγές δεν τελειώνουν ποτέ!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη εκτέλεση για απλή γρήγορη και πεντανόστιμη μακαρονάδα με σάλτσα – καλή σας απόλαυση
Η Συνταγή είναι από κ. Katerina Kostanasiou-Tatsi– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 καρότο μεσαίου μεγέθους
1κ.γ. ντοματοπελτέ
Πιπεριά πράσινη
1 κύβο λαχανικών
1 κουτάκι ντοματάκια κονκασέ.
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο , αλάτι,πιπέρι και ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια.Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδικαι το σκόρδο μέχρι να ροδισουν. Μετα προσθέτουμε τον κύβο το καρότο και την πιπεριά αφού πρώτα τοκαθαρίσουμε και τα περάσουμε από τον τρίφτη(καρότο ) .
Σοτάρουμε για περίπου 8 λεπτά. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε την σάλτσα μας μέχρι να δέσει
Σερβίρουμε τα μακαρόνια μας
Η Συνταγή είναι από κ. Katerina Kostanasiou-Tatsi– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι για όλους και οι συνταγές δεν τελειώνουν ποτέ!
Δες άλλη μια πεντανόστιμη εκτέλεση για υπέροχο αγαπημένο και καλομαγειρεμένο πιάτο με μακαρονάκι κοφτό και θράψαλα !
Η συνταγή από “Maria Kaloti – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό θράψαλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψηλοκομμενο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 καρότο
Μαϊντανός
2 ντομάτες τριμμένες
Μπαχάρι πιπέρι αλάτι ρίγανη πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωταρουμε τα θράψαλα με το κρεμμύδι και τις πιπεριές ρίχνουμε το σκόρδο μετά τις ντομάτες τριμμένες και αφήνουμε για λίγο να βράσει να μαλακώσουν αρκετά με τη ντομάτα ρίχνουμε το νερό 3 ποτήρια του νερού αφήνουμε να βράσει
Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε για λίγο να μην κολλάει το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά
Η συνταγή από “Maria Kaloti – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”