Συνταγές
Σκετη ομορφια το ταψί – Γεμιστά για σήμερα – τα αγαπημένα μας
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Κασσανδρεια – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω 2 ή 3 μεγάλα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο μετα προσθέτουμε το κιμά ( ανάμεικτο) και αφήνω να τσιγαριστεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας η αν έχουμε τριμμένη ντομάτα ακόμα καλύτερα και λίγο πελτε με λίγο νεράκι και αφήνουμε λίγο να βράσει 5 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι( γλασε) μαϊντανό δυόσμο αλάτι πιπέρι και νερό και αφήνουμε ώσπου να απορροφηθεί το νερό.
Γεμίζουμε τις πιπεριες αλατίζω από πάνω βάζω και λίγο ελαιόλαδο βάζω νεράκι λίγο και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε . Στο τέλος θα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τους αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Κασσανδρεια – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Πολύ ωραίο φαγητό και νοστιμότατο – Ωραιότατα γεμιστά ορφανά
Η Συνταγή είναι από κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
20 κς ρύζι
10 -12 πιπεριές Φλώρινης ανάλογα το μέγεθος
6 ντομάτες για γέμισμα κι άλλες 3 για το μουλτι
Λίγο πουμαρο
Αλάτι πιπέρι έλαιολαδο
2 πατάτες
2 κρεμμύδια
Μαϊντανό με το ματι
1 κγ σκονη σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μουλτι τις ντομάτες και το κρεμμύδι ! Τα ρίχνουμε σε ενα μπολ, βάζουμε το ρύζι, λίγο πουμαρο, λίγο ελαιόλαδο , αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό,σκονη σκόρδο και λίγο νερό και ανακατεύουμε
Γεμίζουμε τις πιπεριές μου τα 2/3 , κόβουμε και πατατούλες & αν περισσέψει ρύζι το βάζουμε χύμα στο ταψί μου
Ρίχνουμε λίγο αλάτοπιπερο και στις πατάτες , λίγο λαδακι από πάνω κ λίγο νερό και ψήνουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.