Συνταγές
Πολύ ωραία πρόταση! Ιδέα για νόστιμες ρυζοκροκέτες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Ρύζι βρασμένο ήτανε 1.5 φλ
1 κ σ βούτυρο
1 αυγό
Μισό φλ φέτα σπασμένη με το πιρούνι
Μισό φλ τυρί τριμμένο που λιώνει (έβαλα ρεγκατο)
Μισό φλ αλαντικα τις αρεσκείας σας σε καρεδακια εγώ ειχα παριζακι
3 κ σ φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι λίγο πιπέρι μαιντανο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακάτεψα να ομογενοποιηθούν. Το βαζουμε μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει.
Μετά τα έφτιαξα μπαλάκια.
Σε ένα μπολ χτύπησα 2 αυγά και σε ένα άλλο βάζουμε τριμμένη φρυγανιά.
Τα πέρασουμε πρώτα στο αυγά μετά στην φρυγανιά και τα τηγανισα σε καλαμποκελαιο μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για τραγανές τυροκροκέτες που δεν θέλουν κόπο και αρέσουν σε όλους
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Elina Kiourtsidou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι γκουντα και 1/2 φλιτζάνι καπνιστό τυρί, 2 αυγά,2/3 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1 συσκευασία κρέμα τυριού. Αν θέλετε βάζετε και μυρωδικά τύπου ανιθο, δυοσμο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα μαζί και φτιάχνουμε ενα ζυμαρακι που να πλαθετε. Φτιάχνουμε κεφτεδάκια τα περνάμε σε αλεύρι , τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Πριν το τηγάνισμα τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν λίγο
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή για τυροκροκέτεςσου ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Elina Kiourtsidou- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”