Γλυκα
Σήμερα φτιάχνουμε Eύκολη Πάστα Μιλφέιγ σε 10′!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Συνταγή Ζαχαροπλαστείου για Πάστα Μιλφέιγ με τραγανά σφολιατίνια και αφράτη κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
-500 ml. γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%
-45 γρ. κορν φλάουρ
-100 γρ. ζάχαρη
-2 αυγά, μεσαία
-50 γρ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
-2 βανιλίνες
-250 ml. κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ 35%, κρύα
-ζάχαρη άχνη
-200 γρ. σφολιατίνια θρυμματισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για να φτιάξουμε πρώτα την κρέμα ζαχαροπλαστικής, βάζουμε την κατσαρόλα στην κουζίνα και ανακατεύουμε έως να βράσουν το γάλα, τη ζάχαρι, το κορν φλάουρ και τα αυγά.
Οταν τα υλικά γίνουν κρέμα, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την κουζίνα.
Συμπληρώνουμε τις βανιλίνες, το βούτυρο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα μεγάλο μπωλ, σκεπάζουμε με μεμβράνη έτσι ώστε να ακουμπάει η μεμβράνη στην κρέμα και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
Στη συνέχεια και αφού η κρέμα έχει κρυώσει καλά, την αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει.
Αδειάζουμε στον κάδο την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Με ένα κουτάλι, βάζουμε ποσότητα από τα θρυμματισμένα σφολιατίνια σε ποτηράκια.
Αφού βάλουμε την κρέμα σε ένα κορνέ, γεμίζουμε τα ποτηράκια μέχρι τη μέση.
Συμπληρώνουμε επάνω από την κρέμα, μία στρώση από τα σφολιατίνια, μία στρώση από την κρέμα και τέλος ακόμα μία στρώση σφολιατίνια.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρι άχνη.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “Πάστα Μιλφέιγ” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!