Συνταγές
Μπισκότα Πτι φουρ που λιώνουν στο στόμα !
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Effie’s Loved Recipes, Effie’s αγαπημένες συνταγές”
ΥΛΙΚΑ
250 γρ βουτυρο
1 ποτηρι όχι τελείως γεμάτο ηλιαιελαιο
1.1/2 ποτηρι ζαχαρη
4 αυγα
1 κιλό αλευρι που φουσκώνει
Ξύσμα λεμονιου // Βανίλια σκόνη
Μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βάζουμε ολα μαζι εκτός το αλευρι και τα χτυπάμε με το μίξερ να αφρατεψουν.
Προσθέτουμε το αλευρι λιγο-λιγο μέχρι να γίνει η ζύμη μας, το δουλεύουμε με το χέρι.
Ανοίγουμε φύλλο με τα χέρια μας όχι πολυ ψηλό, και κόβουμε με φορμάκια τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμαςμενο φουρνο 170 β, αέρα, για 30 λεπτά, (να μην πάρουν πολυ χρωμα).
Οταν κρυώσουν τα ενώνουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας. Εβαλα Φραουλα και βύσσινο μαρμελάδα
Έγιναν 54 διπλά μπισκότα.
Για να μην ειναι σκέτα, τους εκανα σχέδια πριν τα κόψω.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Effie’s Loved Recipes, Effie’s αγαπημένες συνταγές”