Συνταγές
Έργο τέχνης – Tottenham κέικ με γλάσο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
250ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
250ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
3 ΑΥΓΑ
2 ΚΤΣ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
375 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
1ΚΤΓ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΓΛΑΣΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΑ ΚΡΥΟ
1ΚΤΓ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΉΣ ΡΟΖ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΡΟΥΦΑ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ 36Χ26 ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ 170 ΕΩΣ 180 ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ 35 ΜΕ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΟ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΧΥ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΚ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΥΦΑ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!
Καλά μαγειρέματα σε όλους.
Εδώ είναι το μέρος που μπορούμε να μοιραστούμε το πάθος μας και το μεράκι μας για την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Η συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.