Συνταγές
Ιταλική συνταγή για αμυγδαλωτά – το τέλειο κέρασμα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 δόση :
500 γρ αμύγδαλα (άσπρα, αλλά αφήνω κ μερικά με τη φλούδα), 500 γρ ζάχαρη ( βάζουμε 400 – πάντα μειώνω την ποσότητα ), λίγο λικέρ πικραμύγδαλου (δεν έχουμε κ βάζουμε ή λικέρ μαστίχας ή δικό μου λιμοντσέλο) κ 8 κσ παστεριωμένο ασπράδι (αντιστοιχούν σε 4 ασπράδια)
Τρίβουμε καλά τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη κ προσθέτω το λικέρ κ τα ασπράδια χτυπημένα ελαφρά.
Σχέδιο κ διακόσμηση σύμφωνα με την έμπνευση της στιγμής, τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλες κ τα αφήνουμε όλο το βράδυ στο φούρνο (σβησμένο).
Τα ψήνουμε στους 160 περίπου 1/2 ώρα
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η απόλαυση των συνταγών δεν σταματάει..
Φτιάξτε τες όλες είναι συγκλονιστικές!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πανκέικς για το πρωινό :
2 κούπες κόκκινη φαρίνα, 1 αυγό + 4 κσ παστεριωμένο ασπράδι, 2 κσ γιαούρτι, 1 κούπα γάλα, 2 κσ λιωμένη κ κρύα μαργαρίνη
Θέλουμε 1 ζύμη ούτε πολύ πηχτή ούτε αραιή – Τα ψήνουμε στο αντικολλητικό
Θα τα φάμε με μέλι, κανέλλα, ινδοκάρυδο κ κόκκινα φρούτα
Η Συνταγή είναι από Mina Rizou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.