Συνταγές
Είναι γεμιστά μαζί με μπιφτέκια στο ίδιο ταψί! Γεμάτα γεύση και χρώματα..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
Ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο
4-5 φέτες
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη!
2-3 σκελίδες σκορδο ψιλοκομενο
1 κρεμυδι στον τρίφτη
1 σφηνάκι ξύδι
Τώρα για τα γεμιστά
Πιπεριές ντομάτες μελιτζάνες και ότι άλλο γεμίζει ο καθ’ ένας μας
Ρύζι Καρολίνα η γλασέ, 1 κουταλια σούπας για κάθε γεμιστό
Την ψίχα από τις μελιτζάνες ψιλοκομμένη την ψίχα από τις ντομάτες ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κρεμυδι στον τρίφτη
2-3 σκελίδες σκορδο
Ελαιόλαδο 1 κούπα! 1/2 μέσα στη γέμιση, και μιση στο ταψί
Προεραιτικα μαύρες σταφίδες και κουκουνάρι
1/2 ματσάκι μαϊντανό και λίγο δυόσμο
2-3 πατατες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε μπιφτέκια και τοποθετούμε στη μια πλευρά στο ταψί, και στην άλλη βαζουμε τα γεμιστά
Τις πατατούλες όπου χωράνε
Αλατοπιπερωνουμε τα γεμιστά μας εξωτερικά, και έχουμε ένα φαγητό πεντανόστιμο για όλα τα γούστα
Ψήνουμε στους 220 αντιστάσεις για μιάμιση ώρα
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Παρακάτω θα βρεις εύκολες συνταγές μαγειρικής δοκιμασμένες με σίγουρη επιτυχία.
Έλα να δεις πως να φτιάξεις ..
Αυτή η μυρωδιά της ψημένης πιπεριάς είναι όλα τα λεφτά. Γεμιστά ορφανά γεμάτα άρωμα και νοστιμιά
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Κασσανδρεια -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε 4 κρεμμύδια μετά προσθέτω το μαϊντανό, αλάτι ,πιπέρι, 3 4 σκελίδες τριμμένο σκορδάκι, δυόσμο αρκετό , 2 μεγάλες ντομάτες στον τρίφτη και 1 κ.σ σάλτσα πελτε
Στο τέλος το ρυζακι με λίγο νεράκι και αφήνουμε για 5 λεπτά .
Μετά γεμίζουμε της πιπεριές βάζουμε νεράκι μέχρι τη μέση στο ταψί και ψήνουμε
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αννα Κασσανδρεια -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”