Συνταγές
Είναι απλό γλυκό με εύκολα υλικά, λόγω έλλειψης χρόνου! Δίχρωμη τούρτα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
2 κρέμες στιγμής
1 κρέμα πραλίνα
1 κρέμα μιλφέιγ
1 garni
3 γάλατα εβαπορέ
Λικέρ βύσσινο χειροποίητο
Αμύγδαλο φιλε
Γλυκό κουταλιού φυστίκι για το ντεκόρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεσαίο πυρέξ έστρωσα μπισκότα και τα ράντισα με το λικέρ
Έφτιαξα την κρέμα μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες και την έστρωσα πάνω από τα μπισκότα
Άλλη μια στρώση μπισκότα με λικέρ, και την κρέμα πραλινα
Τα έβαλα στο ψυγείο για 1 ώρα να σταθούν και ετοίμασα την σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες
Έβαλα αλλη μια στρώση μπισκότα και έστρωσα την σαντιγί
Πασπάλισμα με αμύγδαλο φιλε, και λίγο γλυκό κουταλιού φυστίκι στην μέση
Μετά στο ψυγείο
Σας ευχαριστώ και πάλι
Να έχουμε Καλες γιορτές
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς.. γιατί η απόλαυση δεν τελειώνει!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή για σπιτικές μαρέγκες με τρία υλικά
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Angeliki Aggelaki-ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”
ΥΛΙΚΑ
5 ασπράδια αβγών
350 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ρίχνουμε και τις βανιλίνες στο μείγμα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ομοιομορφη γυαλιστερή και πηχτή κρέμα.
Σε ταψί με αντικολλητική μεμβράνη, με ένα κουτάλι ρίχνουμε το μείγμα σε ό,τι σχήμα θέλουμε.
Ψήνουμε για περίπου 50′ στους 140 °C.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Angeliki Aggelaki-ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”