Συνταγές
Ωραιότατα αφράτα ατομικά κεκάκια
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Φαρίνα
250 γρ. (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
440 γρ. (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
4-5 αβγά
200γρ γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
Βανίλια ή ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αβγά το ξύσμα λεμονιού Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Προσθέτετε το γιαούρτι και τέλος την Φαρίνα σιγά σιγά το baking powder ανακατεύετε ελαφρά. .
Βάζετε το μίγμα του κέικ σε φόρμακια και εχω τοποθέτηση χαρτάκια . Ψήνουμε στο 180 για 20 λεπτα Αφήνετε για 10 λεπτά τα κέκακια κρυώσουν
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.