Κρεας
Καταπληκτικό φαγητό αγαπημένο! Κατσικάκι γιουβετσάκι
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Το πιο αγαπημένο και νοστιμο γιουβετσάκι με Κατσικάκι !!! Τελειο, μελωμενο, πεντανοστιμο φαινεται!
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Κατσικακι
1 πακ κριθαράκι μετριο
1 κ.γ πάπρικα
2 μπαχάρια
2 ντομάτες στον τρίφτη
1 κ.σ πελτε
1 δαφνοφυλλο
Λάδι αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση :
Είχα κατσικάκι ντόπιο από το χωριό το αλατοπιπερωσα καλά και το έβαλα στην γάστρα να ψηθεί με λιγο νερό πρώτα από την ανάποδη μεριά και μετά το γύρισουμε από την άλλη.
Προσθεσουμε τις ντομάτες τα μπαχαρικά και ένα ποτήρι νερό που μέσα είχα διαλύσει τον πελτέ .Το άφησουμε να ψηθεί. Μετά το έβγαλα και το άφησουμε στην άκρη.
Εριξα το κριθαράκι αφού το έχω περάσει λίγο από το τηγάνι να γυαλίσει και το ανάλογο ζεστο νερό και ψήνουμε στους 200 μέχρι να γίνει το κριθαράκι .
Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε το κατσικάκι που έχουμε κόψει σε μερίδες και το αφήνουμε να ροδισει.
Γιουβετσακι γιουβετσάκι πιο ωραίο και από λουκουμακι…. Τέλειο ζουμερο και λαχταριστο
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ! Καλή επιτυχία αν δοκιμάσετε να την φτιαξετε!!
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας Θυμηθείς
Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.