Συνταγές
Πανεύκολο γλυκό καραμέλας του ψυγείου έτοιμο μόνο σε 10 λεπτά γρήγορο και πεντανόστιμο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 πακετα μπισκότακια σαβαγιαρ, 2 φάκελακια κρέμα ζαχαροπλάστικης με γεύση μπισκότου, σιρόπι καραμέλας, 200 μλ φρέσκο γάλα, 1 κουτί μορφατ, 1 κουτί ζαχαρούχο καραμελωμενενο.
Πρώτα χτυπάμε την κρέμα ζαχαροπλάστικης οπουσ η οδήγησης του κουτιού ριχνουμε και λίγο σιρόπι καραμέλας . Χτυπάμε μετά το ζαχαρούχο και μορφατ μαζί
συνέχειζουμε να βουτάμε τα μπισκότακια στο γάλα στρώσιμο την πρώτη στρώση στο πιρεξ η ταπερ, βάζουμε κρέμα ζαχαροπλάστικης
μετά μπισκότακια ξανά κρέμα ζαχαρούχο και μορφατ
στο τέλος βάζουμε σιρόπι καραμέλας και με ένα ξύλο για σουβλάκια κανό το σχέδιο
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Σώς καραμέλας σπιτική και νόστιμη
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Korda -Χρυσές Συνταγές”
Μπορείς να την διατήρησεις στο ψυγείο για πολύ καιρό και να συνοδεύεται τα γλυκίσματα σάς όπως ρολάκια ντόνατς βάφλες, κρέπες κτλ
ΥΛΙΚΑ
100 γρ βούτυρο, 150 γρ ζάχαρη, 150 γρ κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε την ζάχαρη σε σκεύος σε χαμηλή θερμοκρασία δεν ανακατεύουμε γιατί θα ζάχαρωσει
όταν αρχίσει να λιώνει ρίχνουμε το βούτυρο, και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με πολύ προσοχή για να μην πετάχτεί και μας κάψει – θέλει πάντα χαμηλή θερμοκρασία για να μην μας καεί
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Georgia Korda -Χρυσές Συνταγές”