Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

30γρ. ρόκα,

20γρ. άγρια ρόκα,

10γρ. µαρούλι λόλο ρόσο,

25γρ. αποξηραµένα σύκα σε φέτες,

40γρ. ντοµατίνια κοµµένα στη µέση,

30γρ. φέτες από πορτοκάλι,

30γρ. Rasperries,

25γρ. κύβους από τυρί …

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα µπολ, βάζετε τα 2 είδη ρόκας, το µαρούλι, τα σύκα, τα ντοµατίνια και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε το ντρέσινγκ βαλσαµικού ξιδιού και το ξίδι από Raspberries. Ανακατεύετε καλά. Βάζετε ένα στεφάνι στο κέντρο ενός πιάτου και τοποθετείτε µέσα τη σαλάτα. Απλώνετε γύρω – γύρω στο πιάτο την πάπια. Παράλληλα, τηγανίζετε το τυρί σε µπόλικο λάδι για 30 δευτερόλεπτα. Βάζετε το µπρι πάνω από την πάπια όπως στη φωτογραφία. Προσθέτετε το πορτοκάλι και τα raspberries πάνω από τη σαλάτα και γαρνίρετε µε τις νιφάδες παρµεζάνας. Περιχύνετε τη σαλάτα µε το γλάσο πορτοκαλιού, αφαιρείτε προσεκτικά το στεφάνι και σερβίρετε.

PANTELHS-DHMOSTHENOUS

Παντελής ∆ηµοσθένους

Διαφήμιση

ΠΗΓΗ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΦιλέτα σολομού με λεμόνι & δενδρολίβανο
Επόμενο άρθροFish & chips