ΥΛΙΚΑ (Για ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. ύψους 4 εκ.)
24 OREO
60 γρ. άχνη ζάχαρη
600 γρ. Philadelphia
200 γρ. κρέμα γάλακτος
350 γρ. κουβερτούρα
½ κιλό φράουλες κομμένες στα τέσσερα
Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετείτε το τσέρκι σε μια πιατέλα και στρώνετε τη βάση με μπισκότα OREO.
Σε μπεν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και την αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μίξερ χτυπάτε το Philadelphia μαζί με την άχνη ζάχαρη για 2-3 λεπτά.
Συνεχίζετε προσθέτοντας τη λιωμένη κουβερτούρα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Τοποθετείτε την κρέμα στο τσέρκι και το ξαναβάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να κρυώσει καλά πριν το σερβίρισμα.
Ενώ το γλυκό κρυώνει, χτυπάτε 6 μπισκότα OREO σε ένα multi να γίνουν μικρά κομμάτια.
Μόλις βγάλετε το γλυκό από το ψυγείο, αφαιρείτε το τσέρκι, πασπαλίζετε με τα τριμμένα μπισκότα και προσθέτετε από πάνω τις κομμένες φράουλες και τα υπόλοιπα OREO που έχουν μείνει για ντεκόρ.
like.philenews.com/