Συνταγές
Φτιάξτε τη δική σας τούρτα με φράουλες και γκανάζ σοκολάτας Milka
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
ΥΛΙΚΑ
Παντεσπάνι
2 αυγά
Ένα ποτήρι ζάχαρη
Μισό ποτήρι σπορέλαιο
Μισό ποτήρι γάλα
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ και ένα σόδα
2 ποτήρια αλεύρι
Μισό ποτήρι κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπώ στο μίξερ αυγά, ζάχαρη, λάδι, γάλα, μετά τα στερεά υλικά. Το βάζω σε στρογγυλή ανοιγόμενη φόρμα και το ψήνω για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Γκανάζ
400 γρ. κουβερτούρα
Μια μικρή σοκολάτα milka φράουλας
350 γρ. φρέσκα κρέμα
Ζεσταίνω τη κρέμα και ρίχνω τις σοκολάτες να λιώσουν. Την αφήνω να κρυώσει και τη βάζω στο ψυγείο για μισή ώρα.
Φράουλες
Strawberry filling
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όταν κρυώσει το κέικ το ποτίζω με σιρόπι.
Ζεσταίνω ένα ποτήρι γάλα και ρίχνω μισή σοκολάτα milka να λιώσει και περιχύνω πάνω στο κέικ.
Πολτοποιώ το strawberry filling στο μπλέντερ και βάζω 3/4 πάνω στο κέικ.
Βάζω φράουλες σε κομμάτια και πάνω την γκανάζ.
Η Συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Αυτή η συνταγή ίσως σας αλλάξει γνώμη και σας ανοίξει την όρεξη.
Διάβασε παρακάτω για Black forest στο λεπτό! Αγαπημένη τούρτα. Θα γίνει μεγάλη ζημιά.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”
ΥΛΙΚΑ
2 πακ. Σαβαγιάρ
2 φακ. Μους βανίλιας
1 φακ. Garni
600 ml. γάλα φρέσκο παγωμένο
1,5 ποτήρι σοκολατούχο γάλα χλιαρό
Βύσσινο κομπόστα
Τρίμματα σοκολάτας
Σιρόπι βύσσινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε τα σαβαγιάρ στο σοκολατούχο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ. Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με το garni και την μους για 4-5 λεπτά.
Ρίχνουμε την μισή πάνω από τα μπισκότα.
Προσθέτουμε το βύσσινο, σιρόπι, πάλι σαβαγιάρ, κρέμα και τελειώνουμε με τρίμματα σοκολάταςμ κομμάτια βύσσινο και σιρόπι.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”