ΥΛΙΚΑ:

1 λίτρο γλυκό κρασί

3 ξυλάκια Κανέλας

5 γαρίφαλα

2 αστεροειδή γλυκάνισο

Την φλούδα από ένα πορτοκάλι

3 κ.σ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το κρασί ,τα μπαχαρικά και την φλούδα.

Ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά προσέχοντας να μην βράσει το κρασί για 15 λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε το μέλι, ανακατώνουμε πάντα σε σιγανή φωτιά να λιώσει το μέλι και σβήνουμε την φωτιά.

Αφήνουμε να ξεκουραστεί και να βγουν στην επιφάνεια όλα τα αρώματα.

Μπορούμε να το κρατήσουμε και για την επόμενη μέρα αφού το ζεστάνουμε προτού το σερβίρουμε. Η γεύση του θα είναι ακόμα πιο όμορφη.
Περισσότερα στο : mariaekmektsioglou

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΤούρτα με πλούσιο και αφράτο κέικ καρότου
Επόμενο άρθροΕπιτέλους Χριστούγεννα.. Πεντανόστιμοι και αφράτοι Κουραμπιέδες με μαστίχα