Διαφήμιση

Υλικά

5 αυγά
450 γρ. αλεύρι
50 γρ.κορν φλάουρ
130 ml σπορέλαιο
250 ml γάλα
4 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα τυρί
αλάτι
200 γραμμάρια διάφορα τριμμένα τυριά
200 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
1 φακελάκι στιγμιαία μαγιά
150 γρ. ελιές
σουσάμι και παπαρουνόσπορο

Εκτέλεση

Διαφήμιση

Χτυπήστε τα τρία ολόκληρα αυγά και τους δύο κρόκους αυγών (κρατήστε τα ασπράδια των δύο αυγών στην άκρη) για λίγα λεπτά μέχρι να γίνουν αφρός, προσθέστε λάδι και το μισό γάλα. Ανακατέψτε πάλι με ένα μίξερ.

Προσθέστε το τυρί παρμεζάνα και στη συνέχεια προσθέστε το αλεύρι με το κορν φλάουρ στη συνέχεια ρίξτε το υπόλοιπο γάλα .Ανακατέψτε τα δύο ασπράδια που έχετε αφήσει στην άκρη και προσθέστε τα απαλά στη ζύμη με σπάτουλα.

Σε αυτό το σημείο προσθέστε το γέμισμα στη ζύμη: τα τυριά σε κύβους, τις μισές ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια και το ζαμπόν σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε απαλά.

Ρίξτε το μίγμα στο καλούπι σχήματος δέντρο (το καλούπι τοποθετείται σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος) και διακομίστε με ελιές , με σουσάμι και σπόρους παπαρούνας (άφθονα στη βάση για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα “ξύλου”).“

Ψήνετε στο φούρνο στους 180 ° για περίπου 40-45 λεπτά.

via

Διαφήμιση

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΓρήγορα και εύκολα γλυκίσματα, που όσοι τα δοκιμάσουν θα ξετρελαθούν
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με γλάσο σοκολάτας που την απογειώνει