10 τρόφιμα που θεωρούνται υγιεινά αλλά κάνουν κακό
Connect with us

Ξεχωριστα

10 τρόφιμα που θεωρούνται υγιεινά αλλά κάνουν κακό

Υγιεινά τρόφιμα» γεμάτα υποσχέσεις για καλύτερη ζωή και προσεγμένη σιλουέτα, είναι σε σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια και σήμερα είναι πιο δημοφιλή από ποτέ.

Διαφήμιση

Οι γκουρού του marketing κάνουν ο,τι μπορούν για να πιστέψουμε ότι τα προϊόντα που αγοράζουμε μας κάνουν μόνο καλό. Αλλά ορισμένα από αυτά τα λεγόμενα υγιεινά τρόφιμα ωστόσο προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό.

Συχνά είναι τόσο επεξεργασμένα, περιέχουν τόση πολλή ζάχαρη και αλάτι που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην υγεία μας.

Χυμοί φρούτων

Μπάρες γκρανόλα

Κονσέρβες με μαγειρεμένα φασόλια

Πρέτζελς

Τσιπς από λαχανικά

Προϊόντα με χαμηλά λιπαρά που έχουν ζάχαρη

Ριζογκοφρέτες

Ποτά για άθληση

Μίξη ξηρών καρπών

Επεξεργασμένα βιολογικά τρόφιμα

πηγή : e-radio.gr

ΠΗΓΗ

Διαφήμιση

*Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ιατρικής γνωμάτευσης και κάθε άλλης πληροφορίας που σχετίζεται με την υγεία, είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια συγκεκριμένη διάγνωση ή θεραπευτικό πλάνο για κανένα άτομο. Η χρήση αυτής της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν, δεν δημιουργεί μια σχέση γιατρού-ασθενή. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Διαφήμιση
×
Μπιφτέκια Λαχανικών με ή χωρίς λάδι (νηστίσιμα)!