Συνταγές
Καλύτερο από του εμπορίου, είναι γεγονός – τσουρέκι σιροπιαστό με μερέντα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 τσουρέκι δικό σας η του εμπορίου
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1φλιτζανι τσαγιού νερό κ λίγο παραπάνω
Σταγόνες ΛΕΜΟΝΙ
3 κουτ σούπας Μερέντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραστε το σιρόπι για 5 λεπτά κόψτε το τσουρέκι στην μέση σιροπιάσετε με το μισό σιρόπι βάλτε την Μερέντα μέσα κλείστε και σιροπιάσετε με το επόμενο σιρόπι από πάνω….
αφήστε στο ψυγείο για λίγο κ αποσαυστε… κλείστε σε κουτί για να μην χάνονται οι μυρωδιές του κ να παραμένει μαλακό και αφράτο.
κρύο τσουρέκι καυτό σιρόπι
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για Ωραίες μπουκίτσες μερέντας
Η Συνταγή είναι από κ. Aliki Mitropoulou – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΑ
500γρ μερεντα
250 γρ. Μπισκοτα της αρεσκείας σας εγω έβαλα βουτηχτα
1 σφηνάκι ουίσκι
250 γρ κουβερτούρα γάλακτος
Κροκαν φουντουκιου και φιλε αμύγδαλο για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Τρίβετε τα μπισκοτα σε σκόνη τα ανακατεύετε με την μερεντα. Παγωνετε το μείγμα 20 λεπτά.
Βρέχετε τα χέρια σας με λιγο ουίσκι και πλάθετε τις τρούφες τις παγωνετε 20 λεπτά.
Λιώνετε την κουβερτούρα τις κάλυπτε με την σοκολάτα γαρνίρετε με κροκαν και αμύγδαλα και παγωνετε για 1 ωρα
Η Συνταγή είναι από κ. Aliki Mitropoulou – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.