Συνταγές
ΨΩΜΙ 50- 50 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.
ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΖΥΜΩΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ 300 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
350 ΓΡ ΝΕΡΟ
30 ΓΡ ΗΙΕΛΑΙΟ
15 ΓΡ ΑΛΑΤΙ
15 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ Η 25 ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠ ΤΑΧΙΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ 2 ΣΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΩΛ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ
ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 170- 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45-50 ΛΕΠΤΑ
ΑΝΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΤΑΨΑΚΙ
ΕΚΕΙ ΦΟΥΡΝΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΡΙΧΝΩ 2-3 ΠΑΓΑΚΙΑ
ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΑΤΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΥΑΛΑΔΑ ..,,,
Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.