Υλικά:
Για το φύλλο:
½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλιές λάδι
αλάτι, χλιαρό νερό όσο πάρει
Για τη γέμιση:
1 ½ κιλό πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
1 ½ κιλό κολοκύθια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 κιλό μυζήθρα (πυχτόγαλο)
1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ματσάκι δυόσμο
1 φλυτζάνι λάδι
1 ποτήρι γάλα
2 αυγά
2 κουταλιές στάκα
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το φύλλο αναμειγνύοντας τα υλικά, ζυμώνοντας καλά. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα.
Στη συνέχεια τη χωρίζουμε στα δύο και ανοίγουμε 2 μέτρια φύλλα. Απλώνουμε το ένα σε λαδωμένο ταψί και προσθέτουμε από πάνω σε στρώσεις τα κολοκύθια, τις πατάτες και τη μυζήθρα.Σε κάθε στρώση ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, λίγο δυόσμο και λίγο αλεύρι. Χτυπάμε στο τέλος τα αυγά με το γάλα και τη στάκα και περιχύνουμε από πάνω τις στρώσεις.
Προσθέτουμε με τον ίδιο τρόπο το λάδι και τοποθετούμε και το άλλο φύλλο. Αλείφουμε με λάδι και πασπαλίζουμε (προαιρετικά) με σησάμι. Χαράζουμε το μπουρέκι μπακλαβαδωτά και το βάζουμε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 1-1 ½ ώρα στους 180