Συνταγές
Φτιάξ’το και θα σου γίνει συνήθεια..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Εκτέλεση είναι από κ. Αργυρώ Βλαχογιάννη – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.
Εύκολη διαδικασία.
Μέσα στη σοκολάτα υπάρχει ρευστή καραμέλα και κρέμα καραμέλας Απ’εξω καραμελωμένο ποπ κορν και λίγη καρύδα.
Υλικά
150 γρ κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο καραμελωμένο
200 γρ κρέμα γάλακτος
κέικ έτοιμο που ήδη είχα διαφορετικά βάζεις ρόλο 7days
λίγη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνετε την κουβερτούρα, αφήνεις λίγο να πέσει η θερμοκρασία της και αν έχεις θήκες σιλικόνης βάζετε εκεί από λίγο σε κάθε θήκη (6 γλυκά θα βγάλει) απλώνετε γύρο γύρο να πάει παντού.
Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσε καραμελώχαρτα! Βάλετε μια ώρα στην κατάψυξη. Καθώς είναι παγωμένη η σοκολάτα απ’ την κατάψυξη βγάλετε προσεκτικά με γρήγορες κινήσεις. Βάλετε ξανά στην κατάψυξη μέχρι να κάνετε την κρέμα
Χτυπάτε το μισό ζαχαρούχο μαζί με την κρέμα γάλακτος να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Απλώνετε λίγο απ’ το καραμελωμένο ζαχαρούχο μέσα στη φωλιά σοκολάτας σαν πρώτη στρώση. Μέσα βάζετε την κρέμα καραμέλα και κλείνετε με το κέικ σε στρογγυλό σχήμα.
Κοφτε το με την βοήθεια ενός ποτηριού στο ίδιο μέγεθος και πιο μικρό για να κλείσει το γλυκό. Προαιρετικά σε αυτό το σημείο μπορετε να κλείσεις με σοκολάτα λιωμένη που θα απλώσετε με ένα κουταλάκι! Και βουτάτε μέσα στην καρύδα
Για τα καραμελωμενα ποπ κορν σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. ποπ κορν και 1 κ.σ. ζαχαρη.
Κλείνετε με ένα καπάκι και μόλις σκασουν όλα είναι έτοιμα
Η Συνταγή είναι από Argiro’s Kitchen – “Οι Νεες Συνταγες της μελι-τζ-Αννας”.