Γλυκα
Υπέροχα τα παγωτίνια σάντουιτς – Πολύ ωραία λαχταριστα και με ωραία παρουσίαση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
1 ΠΑΚΈΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
DIGESTIVE 400 ΓΡ.
270 ML ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ 250ΓΡ
170ΓΡ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΓΙΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ ΕΑΝ ΘΈΛΕΤΕ..
Εκτέλεση
ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΓΩΜΈΝΑ..
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΝΑ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΛΙΓΟ..
ΣΕ ΕΝΑ ΆΛΛΟ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΌΧΙ ΠΟΛΎ ΣΦΙΚΤΉ.. ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΆΜΕ ΑΚΌΜΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΑ ΥΛΙΚΆ
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΆ ΜΠΙΣΚΟΤΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΡΝΕ ΑΠΛΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΚΛΕΊΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ..
ΠΑΓΏΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΙΚΡΉ.
ΜΕΤΆ ΑΠΌ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΈΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΑΤΆΨΥΞΗ
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δες παρακάτω άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για φανταστικά παγωτάκια σάντουιτς – Το πιο καταπληκτικό κέρασμα!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eleni Kappou”
Υλικά (32 μερίδες)
1 λίτρο κρέμα γάλακτος πλήρης
100γρ ζάχαρη άχνη (προαιρετική για πιο γλυκό, εγω βάζω)
1 ζαχαρούχο γάλα
3 πακέτα μπισκότα digestive
3 βανίλιες
κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
Βάζουμε 2 κ.σ από την κρέμα πάνω σε κάθε μπισκότο και καπακώνουμε με ένα άλλο. Πιέζουμε να κολλήσουν και με ένα κουτάλι αφαιρούμε την κρέμα που βγαίνει έξω από τα μπισκότα.
Κάνουμε το ίδιο για όλα τα μπισκότα. Τα αραδιάζουμε με ένα ταψάκι και ανάμεσα στις στρώσεις βάζουμε μια λαδόκολλα, για να μην κολλήσουν οι στρώσεις.
Για σοκολατένια γέμιση ρίχνουμε κακάο στην κρέμα, όσο θέλουμε αναλόγως το χρώμα που μας αρέσει, και συνεχίζουμε την ίδιο διαδικασία.
Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες πριν σερβίρουμε.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Eleni Kappou”