Μπισκοτα - Κουλουρια
Μαλακά μπισκότα με 3 Υλικά – Ό,τι πρέπει για το σχολείο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Τέλεια συνταγή, χωρίς ζάχαρη και πολύ θρεπτική!
Ξετρελλαθηκα με αυτην την τοσο απλη αλλα πεντανοστιμη συνταγη για Μαλακά μπισκότα γι’αυτο θα την τιμησουμε δεοντως άμεσα !
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
-2 μεσαίες μπανάνες
-150 γρ. σουσάμι
-125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε πρώτα τις μπανάνες στο μπωλ.
Ρίχνουμε το σουσάμι και ανακατεύουμε.
Αφού σπάσουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια, την αδειάζουμε στο μπωλ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με ένα κουπάτ, φτιάχνουμε διάσπαρτα τα μπισκότα ρίχνοντας ποσότητα από το μίγμα.
Ψήνουμε περίπου για 12 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς.
Για να διαλέξεις την επόμενη ξεχωριστή συνταγή σου για “Μαλακά μπισκότα” ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ !
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Φανταστικά μπισκότα μαστίχας
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dimitra Xenou -Ελλάδα. Συνταγές με άρωμα Ελλάδας”
Υλικά
•600 γρ. αλεύρι
•200 γρ. Βιτάμ
•1 κτγ. μπέικιν πάουντερ
•200 γρ. άχνη
•3 αβγά
•15 γρ. μαστίχα σε σκόνη
•130 γρ. γάλα
Εκτέλεση
Χτύπησε στο μίξερ το Βιτάμ με την άχνη μέχρι να αφρατέψουν, και μετά ρίξε ένα-ένα τα αβγά, τη μαστίχα και το γάλα.
Σταμάτησε το χτύπημα και ενσωμάτωσε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Τύλιξε τη ζύμη σε μεμβράνη και άφησέ τη στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Πλάσε τα μπισκότα, άλειψε την επιφάνειά τους με λίγο αβγό για να πάρουν χρώμα, και ψήστα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Dimitra Xenou -Ελλάδα. Συνταγές με άρωμα Ελλάδας”