ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. νιφάδες λευκής σοκολάτας
- 3 κούπες μίνι marshmallows σε διάφορα χρώματα
- 1κ.σ. μαργαρίνη
- Χρωματιστά sprinkles για τη διακόσμηση (προαιρετικά)
Έτσι θα τα φτιάξεις:
- Καλύπτεις με λαδόκολλα ένα πυρεξάκι ή ταψάκι (20 χ27 το δικό μου).
- Λιώνεις τις νιφάδες σοκολάτας σε μπεν μαρί, μαζί με το βούτυρο.
- Μόλις έχει λιώσει καλά η σοκολάτα, τη ρίχνεις στο μπολ που έχεις ήδη τα marshmallows και ανακατεύεις απαλά, αλλά καλά, να πάει παντού.
Καλό είναι να μην καθυστερήσεις, γιατί θα αρχίσουν να λιώνουν τα ζαχαρωτά και δεν το θέλουμε.
- Μεταφέρεις το μίγμα στο πυρέξ, απλώνοντας με τη βοήθεια μιας σπάτουλας από άκρη σε άκρη. Ρίχνεις από πάνω τα sprinkles.
- Βάζεις το γλυκό στην κατάψυξη για 20’.
- Το βγάζεις και το αφήνεις, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν το κόψεις για το σερβίρισμα.
Tips! 1.Αν χρησιμοποιήσεις κουπ πατ όπως εγώ, είναι προτιμότερο, να τα έχεις πρώτα ελαφρώς βουτυρώσει στο εσωτερικό τους. Έτσι θα ξεφορμαριστούν ευκολότερα.
- Τα μίνι marshmallows τα βρήκα σε γνωστό Δανέζικο κατάστημα με είδη για το σπίτι και τρόφιμα. Αν δε μπορείς να τα προμηθευτείς, πάρε αυτά που ευρέως πωλούνται στα καταστήματα και κόψε τα σε μικρότερα κομμάτια.