Συνταγές
Πάρτυ με πίτσες σήμερα για όλα τα γούστα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Evdokia Bitsakaki – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1000 ml νερό χλιαρό μία Μάγια νωπή 42 γραμ. ένα φλιτζανάκι του καφέ λάδι μία κουταλιά της σούπας αλάτι ένα κουταλάκι του γλύκου ζάχαρη το αλεύρι το βάζουμε με το μάτι δεν το ζύγιζουμε απαραίτητα
Το αποτέλεσμα, μία μαλακία ζύμη να μην κολλάει τα ζύμωνουμε όλα μαζί
Άφηνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει άνοιγουμε το ζυμάρι μου
Βαζουμε διάφορα για την σάλτσα δύο κουτάκια Pummaro 1 κουταλιά της σούπας αλάτι μία κούπα ριγανη ένα κουταλάκι του γλύκου ζάχαρη
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Evdokia Bitsakaki – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Υπέροχη νοστιμότατη ψευτοπίτσα – Φοκάτσια
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι
1 κ.γλ.αλατι
1 κ.γλ.ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
3.κ.σ.λαδι..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί με χλιαρο νερακι…κανουμε μια ζυμη μαλακη..αφηνουμε 15 λεπτα…
Ξαναζυμωνουμε λιγο λαδακι και στρώνουμε σε λαδωμενο ταψι…
Σε ένα τηγάνι σωταρουμε λιγο 3 κρεμ.κομενα ροδελες …1 πιπερια Φλωρινης…2 ντοματες γινωμένες σε κυβάκια…
Στρώνουμε απο πανω απ τη ζυμη τη σαλτσα ριχνουμε αλατι πιπερι ριγανη φετουλα τριμ.και ψήνουμε…
Η Συνταγή είναι από κ. Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.