Συνταγές
Υπέροχες, πολύ πρωτότυπες ατομικές σπανακόπιτες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Laureta Cenkaj Hamataj – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ
για τα φύλα
700 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
350 μλ νερό
40 μλ ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μάγια λίγο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε όλα μαζί το ζυμώνουμε καλά το αφήνουμε να ξεκουραστεί στην άκρη μέχρι να φτιάξουμε τη γέμιση
Υλικά για τη γέμιση
1 κιλό σπανάκι
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξέρο κρεμμύδι
μισό ματσάκι άνηθο
3 κουταλιές της σούπας ρύζι και λίγο φετα αλάτι και πιπέρι λίγο ελαιόλαδο….
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα πλένουμε όλα τα υλικά πολύ καλά Τα ψιλοκόβουμε και τσιγραζιρουμε πρωτα το ξέρω στην συνέχεια τα φρέσκα κρεμμυδάκια μετά σπανάκι και τα υπόλοιπα υλικά αφήνουμε να βράσει λίγο το ρύζι και είναι έτοιμο …
Την διαδικασία για το φύλλο και πώς το τυλίγουμε το έχετε στης φωτογραφίες κάτω βήμα βήμα στο Τέλος το γυρνάς ανάποδα και είναι έτοιμο το σχέδιο
Παίρνουμε ένα ταψι βάζουμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά η μέχρι να πάρουνε χρυσάφι χρώμα στους 200 βαθμούς
Η Συνταγή είναι από κ. Laureta Cenkaj Hamataj – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.