Συνταγές
Υπέροχες πάστες Σοκολατίνα με γεύση μοναδική
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι της κ. Theodosia Halvatzh και εκτέλεση από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
για το παντεσπάνι
8 αυγα
24 κουταλιες σουπας κοφτές ζαχαρη
16 κουταλιες σουπας αλεύρι με
1 μπεικιν
8 κουταλιες κακάο
για τη σαντιγί
2 μορφατ
1 καραμελωμενο ζαχαρουχο
για τη σοκολάτα απο πάνω
250 γρ κρέμα γαλακτος
250γρ . Σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουταλιες μελι.
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το αλεύρι με μπεικιν Και κακάο.
ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΕΛΑΦΡΏΣ.
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΌ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΕΣ ΚΑΦΕ.ψήνουμε σε ταψί 38 εκ σε προθερμασμένο φούρνο 180 Βαθμους Μέχρι να ξεκολλήσει.
Από τα τοιχώματα.γύρω. στα 30 λεπτά.αφού κρυώσει κόβουμε στη μέση σιροπι σαντιγί κλείνουμε.σιροπι σαντιγί
Και.απο πάνω τη σοκολάτα…..ζεσταίνουμε τη κρέμα γάλακτος Και τη ρίχνουμε στη κουβερτουρα ..κρυώνει Και βαζουμε και το μέλι…το απλώνουμε Από πανω…!
Η Συνταγή είναι της κ. Theodosia Halvatzh και εκτέλεση από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.