Συνταγές
Δοκίμασα έγιναν υπέροχα – δεν το περίμενα! Σπιτικός ζωμός λαχανικών τύπου κνορ για όλα τα φαγητά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
5 μέτριες πατάτες, 5 καρότα ,3 κρεμμύδια 3 πιπεριές διαφορετικού χρώματος ,λίγο σέλερι 1 κρασοπότηρο λάδι ,αλάτι ,πιπέρι ,2 κολοκυθακια,2 ντομάτες,μία κουταλιά της σούπας κουρκουμά και σε ένα διχτάκι 3 φύλλα δάφνης και 6 κόκκους μπαχάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε μία κατσαρόλα κόβουμε τα λαχανικά βάζουμε τα σκεπάζουμε με νερό βάζουμε το διχτάκι με τα φύλλα δάφνης και το μπαχάρι ρίχνουμε το λάδι
το αφήνουμε να βράσουν περίπου στα 25 λεπτά τα πολτοποιούμε μου μαζί με το ζουμάκι
τα αφήνουμε να παγώσουν τα τοποθετούμε σε σακουλάκια για παγάκια ή σε παγοθήκες και στην κατάψυξη τα χρησιμοποιούμε ένα με δύο παγάκια σε κάθε φαγητό
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Υπέροχα τραγανά και πάνω απ όλα σπιτικά πατάκια
Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες
Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστο 5-6 νερά,τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά
Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτελαιο
Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.