Συνταγές
Υπέροχο το συκώτι με μήλα και κρεμμύδια – τέλειο με τις πατατούλες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο
3 κρεμυδια
2 μήλα
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
Αλάτι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι βαζουμε το βούτυρο με τα κρεμυδια που έχουμε κόψει σε φετούλες να τσιγαριστουν
Μόλις τσιγαριστουν, ρίχνουμε το συκώτι, που έχουμε κόψει σε κοματια, και ρίχνουμε αλάτι και ρίγανη
Μόλις τσιγαριστεί το Σβηνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε τα μήλα, που έχουμε κόψει σε κύβους
Σκεπάζουμε με το καπάκι, και ψήνουμε για δέκα λεπτά ακόμα
Σερβίρουμε με πατατες τηγανιτες
Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Μην χάσετε την επόμενη συνταγή για ..
Μαγειρεύουμε χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Υπέροχα μήλα με γρεναδίνη και φανταστικό χρώμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ειρήνη Σταματέλλη – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε οσα μηλα χωραει ο πατος μιας κατσαρολας.Πρωτα με το εξαρτημα που ειναι για μηλα και μετα τα ξεφλουδιζουμε και τα βαζουμε σε νερο με λεμονι ωσπου να τελειωσουν ολα
Τα τοποθετουμε στην κατσαρολα και ριχνουμε μια κουπα νερο μια κουπα ζαχαρη μια κουπα σιροπι γρεναδινη και αρχιζουμε να τα βραζουμε.
Στο τελος ριχνουμε μια βανιλια και μισο κουταλακι ξυνο.Κατα τη διαρκεια το βρασμου γυριζουμε τα μηλα κι απο την αλλη πλευρα.
Βγαζουμε τα μηλα και το σιροπι οταν κρυωσει το πηζουμε με λιγο κορν φλαουρ.Απο πανω μπορειτε να βαλετε σαντυγι και ξηρους καρπους
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Ειρήνη Σταματέλλη – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”