Συνταγές
Πω πω νοστιμιές ωραιότατο το φαγητό με θράψαλα γεμιστά με ρύζι και λαχανικά
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα θραψαλα και ψιλοκοβουμε τα πλοκαμια
Σε κατσαρολα βαζουμε τα πλοκαμια να βγαλουν ταυγρα τους.
Προσθετουμε λαδι ,ενα κρεμμυδι ψιλοκομμενο,σκορδο ,ενα κολοκυθι σε κυβακια, ενα καροτο σε κυβακια,μια πρασινη και μια κοκκινη πιπερια σε κυβακια, μια ντοματα σε κυβακια ,5 κουταλιες ρυζι κιτρινο(για δυο μεγαλα θραψαλα), νερο
βραζουμε να μισομαλακωσει το ρυζι. Τελος ριχνουμε αλατι ,ανιθο και μαιντανο ψιλοκομμενα
Γεμιζουμε τα θραψαλα και τα βαζουμε σε ταψι ,οση γεμιση περισσεψει την βαζουμε διπλα στα θραψαλα.
Τα περιχυνουμε με χυμο ντοματας ,λαδι και τα σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο. Ψηνουμε για μια ωρα περιπου
Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Υγιεινοί νηστίσιμοι κολοκυθοκεφτέδες
Η Συνταγή είναι από κ. Dimitra Dimitroula – “Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ έτριψα στον τρίφτη
1 κολοκυθάκι, 1 μελιτζάνα, 1 κρεμμύδι ξερό, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε λεπτές λωρίδες και 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι, ανακάτεψαμε και σε ένα στραγγιστηρι τα ζουλιξαμε να φύγουν τα πολλά υγρά
Ξαναβαζουμε στο μπολ και προσέθεσαμε ελαιόλαδο με το μάτι 2- 3 κ.σ, 1 κ.γ baking powder, 1 κ.σ σάλτσα ντομάτας και 1 φλυτζανι τσαγιού μιξ 1
Ζυμωνουμε έγινε μια ζύμη όπως τα μπιφτεκια πλαθουμε και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, σε ταψί με λαδόκολλα και λίγο λαδάκι στους 180-200 βαθμούς αέρα για 20 – 30 λεπτά αναλόγως με το φούρνο πάντα
Η Συνταγή είναι από κ. Dimitra Dimitroula – “Διατροφή & νέα ζωή..( Δίαιτα των 3 φάσεων) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”.