Ξεχωριστα
Επειδή αγαπάμε τα τυροπιτάκια, ορίστε εύκολη συνταγή του 10 λέπτου
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Εύκολα και γρήγορα τυροπιτάκια, που γίνονται υπέροχα.
Δυστυχώς θα τελείωσουν αμέσως , επομένως την επόμενη φορά διπλή δόση !
Η ζύμη που δεν χρειάζεται φούσκωμα και χρόνο θα σας λύσει τα χέρια..
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Υλικά
-350 γρ. αλεύρι γοχ.
-150 γρ. ηλιέλαιο
-200 γρ. γιαούρτι 2%
-2 μέτρια αυγά
-400 γρ. τυρί φέτα
-1 κτγ. αλάτι
-1 κτγ. μπέικεν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή ανακατεύοντας με το σύρμα σε ένα μπωλ το γιαούρτι, το ηλιέλαιο, το αλάτι, τα αυγά και το μπέηκιν.
Αδειάζουμε σταδιακά το μισό αλεύρι ανακατεύοντας.
Θρυμματίζουμε την φέτα και την αδειάζουμε στο μπωλ. Ανακατεύουμε με την σπάτουλα.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Κόβουμε από την ζύμη κομμάτια περίπου 70 γρ. και πλάθουμε μπαλάκια, τα οποία τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 έως 25 λεπτά στον αέρα.
Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα για να εκτελέσετε την πιο νόστιμη συνταγή για “τυροπιτάκια”
Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας σεφ για να πετύχετε αυτή τη συνταγή!
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Η συνταγή είναι από το κανάλι LIVE KITCHEN CHANNEL
Χωρίς όρια, πειραματίσου με διάφορα υλικά και κάνε τους δικούς σου συνδυασμούς που σου αρέσουν!
Τώρα είναι η ευκαιρία! Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή ΕΔΩ!
Η συνταγή μας είναι έτοιμη!
Δες παρακάτω άλλη μια πεντανόστιμη συνταγή για Τυροκεφτέδες – Εύκολη και Οικονομική συνταγή για κάθε κουζίνα
Η Συνταγή είναι της κ. Χριστιανός Γιώργος – “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο facebook”
Υλικά:
700 γρ. τυρί γκούντα
3 αυγά
150 ml. γάλα εβαπορε
Μισό φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τόσο όσο χρειαστεί μέχρι νά πλάθεται. Περίπου 200 γρ.
Λίγο τριμμένη φρυγανιά ακόμη για το πανάρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία λεκάνη όλα μαζί τά υλικά εκτός από το αλεύρι. Ζυμώνετε νά ομογενοποιηθούν τα υλικά καί προσθέτετε αλεύρι μέχρι νά πλάθονται σέ κεφτεδάκια.
Τέλος τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά καί τηγανίζετε σε ζεστό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Οχι σε καυτό λάδι!
Η Συνταγή είναι της κ. Χριστιανός Γιώργος – “Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο facebook”