Συνταγές
ΤΡΑΓΑΝΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικες Ανησυχιες”
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
150 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
150 ΓΡ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΩΜΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
100 ΓΡ ΚΑΡΥΔΑ
50 ΓΡ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΚΟΥΤ ΓΛ ΚΑΝΕΛΑ
1/2 ΚΟΥΤ ΓΛ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
10 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ
250 ΓΡ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΛΥΩΜΕΝΟ
500 ΓΡ ΦΥΛΛΟ ΒΥΡΗΤΟΥ ..
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
500 ΓΡ ΝΕΡΟ
750 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΖΑΧΑΡΗ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ 70-75 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ
ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΑ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΟΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΙΝ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5-6 ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΣΙΡΟΠΙ
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 8 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ
ΛΥΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ 350 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 6 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ
ΣΤΡΑΓΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΔΙΑΚΟΣΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ Η ΑΙΓΙΝΗΣ ΦΥΣΤΙΚΗ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικες Ανησυχιες”