Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψουν προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα στο καυτό νερό, διαλύουμε το νές καφέ μέσα, βάζουμε το αλάτι το λάδι, και το γιαούρτι.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέκιν, το κακάο και τη σόδα.
Προσθέτουμε στα αυγά λίγο από το αλεύρι λίγο από το μείγμα της σοκολάτας, γίνετε πολύ αφράτο μείγμα.
Βουτυρώνουμε μία φόρμα του κέικ με τρύπα, την αλευρώνουμε και τη γεμίζουμε με το μείγμα, προσθέτουμε τα καρύδια, τα πατάμε να μπούνε λίγο μέσα στο μείγμα.
Ψήνουμε το κέικ για 50 λεπτά στους 160 βαθμούς στον αέρα.
Βράζουμε την κρέμα και λιώνουμε μέσα την κουβερτούρα, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.Αφού κρυώσει λίγο το κέικ, το αναποδογυρίζουμε και το περιλούζουμε με τη σοκολάτα, το πασπαλίζουμε με σπασμένα καρύδια.