Υλικά
16 μπάρες σοκολάτες Kinder Bueno
4 σοκολάτες Kinder Bueno
400 ml κρέμα γάλακτος
200 ml ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. nutella
Υλικά για την επικάλυψη
250 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας
250 γρ. κρέμα γάλακτο
Εκτέλεση
1
Λιώνετε τις Kinder σοκολάτες.
2
Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος ώστε να γίνει σαντιγί.
3
Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και τις λιωμένες Kinder. Συνεχίστε προσθέτοντας τη nutella και ανακατέψτε λίγο ακόμα.
4
Τέλος προσθέστε τα κομμάτια Kinder Bueno.
5
Στρώνετε αντικολλητική μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα και ρίχνετε το μείγμα σας εκεί.
6
Έπειτα αφήνετε το μείγμα στη κατάψυξη για 5 ώρες.
7
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να βγάζει φυσαλίδες στα τοιχώματα την αποσύρετε. Αφού ψιλοκόψετε τη κουβερτούρα περιχύνετε με την καυτή κρέμα γάλακτος.
8
Αφήνετε για 2-3 λεπτά το μείγμα χωρίς να ανακατέψετε και έπειτα αφού ανακατέψετε κι έχετε ένα μείγμα λείο και ομοιογενές το αφήνετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
9
Περιχύνετε το παγωτό με την λιωμένη σοκολάτα γκανάς.