Συνταγές
Σοκολατόπιτα που προκαλεί μούδιασμα – Απλά τέλειο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Gwgw Tsek – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζ.αλευρι up
1 φλιτζ.ζάχαρη
1/2 φλιτζ κακάο
1 φλιτζ.σπορελαιο
1 φλιτζ.νερό
2 βανιλιες
2 αυγά
Γλασο σοκολάτας
1 ζαχαρουχο γάλα
3κ.σ κακάο
50γρ βούτυρο
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν,ρίχνω σπορελαιο,νερό,κοσκινιζουμε το αλεύρι με το κακάο,ρίχνω βανιλιες και χτυπάμε.σε φόρμα με λαδοκολαριχνουμε το μίγμα
ψηνουμε 180 για 20 λεπτα.ετοιμαζω το γλασο.σε κατσαρολάκια βάζουμε το ζαχαρουχο γάλα με το κακάο
ανακατευουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά και στο τέλος ρίχνω το βούτυρο. όταν το γλυκό είναι χλιαρό το κόβω και ρίχνω το ζεστό γλασο
τέλος πασπαλίζουμε με τρούφα.
Η Συνταγή είναι από Gwgw Tsek – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.,
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
1 πακετο σαβαγιαρ,
120 γραμμαρια λιωμενη κουβερτουρα,
450 γρ τυρι κρεμα,
400 γρ ζαχαρουχο γαλα,
1 φλυντζανι τσαγιου σαντιγυ χτυπημενη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Μουσκευουμε ελαφρως τα σαβαγιαρ σε λικερ η σιροπι και τα τοποθετουμε στο σκευος
Χτυπαμε το τυρι κρεμα σε σφιχτη σαντιγυ
Ριχνουμε μεσα το ζαχαρουχο την λιωμενη κουβερτουρα και ανακατευουμε απαλα με μαριζ
Τελος προσθετουμε την σαντιγυ απαλα τα ενσωματωνουμε και τοποθετουμε το μιγμα πανω στα σαβαγιαρ
Εαν θελουμε διακοσμουμε με κουβερτουρα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.