Συνταγές
Το πιο ελαφρύ γλύκισμα με κρέμα και ζελέ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”
Υλικά:
1 συσκευασία Ζελέ light, έχει 2 φακελάκια τα κάνουμε και τα δύο, με γεύση κεράσι η οτι γεύση σας άρεσει.
2 φακελάκια Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια,
όχι στιγμής
1 κιλο γάλα light
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light
6 κ.σ ζάχαρη κρυσταλλική στεβιας
Μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
1 βανίλια
Φρούτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Φτιάχνετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά και να πήξει ελαφρώς.
Σε κατσαρόλα ρίχνετε το γαλα, τη βανίλια, τη ζάχαρη και το Άνθος Αραβοσίτου και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Προσθέτετε και την κρεμα γάλακτος light
Και σβήνετε το μάτι.
Σε ένα μέτριο σε μέγεθος πυρέξ βάζετε μια στρώση μπισκότα που έχετε βουτήξει σε γάλα. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου.
Αφήνετε να κρυώσει πολύ καλά η κρέμα. Προσθέτετε τα φρούτα πάνω στην κρύα κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το ζελέ με κουτάλι.
Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Helena’s Greek cooking”