Συνταγές
Το καλύτερο επιδόρπιο για ένα ζεστό σαββατοκύριακο!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Klodjanna Shehi – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτύπαμε στο μίξερ 500 μλ κρέμα γάλακτος σε σαντιγί με ένα καραμελομενο ζαχαρούχο γάλα
Μοιράζουμε το μίγμα στη μέση και στο μισό βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας μερεντα
Στολίζουμε με καβουρντισμένο αμύγδαλο και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
Η Συνταγή είναι από κ. Klodjanna Shehi – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.