Συνταγές
Εύκολο Φασολάκια τουρσί που συντηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε ένα γυάλινο βάζο προσθέτοντας δυόσμο, σκόρδο και πιπεριά καυτερή προαιρετικά.
Κάνουμε άλμη:
Σε ένα λίτρο νερό κρύο πάντα μια κτσ. χοντρό αλάτι μία κτγ. ζάχαρη και μια ξινό (λεμόντουζο).
Ένα φλυτζάνι του καφέ ξύδι και μισό ελαιόλαδο.
Γεμίζουμε ένα γυάλινο βάζο και επάνω κληματόβεργες για να κρατιούνται μέσα τα υλικά.
Περιμένουμε το αποτέλεσμα σε 15 μέρες.
Η συνταγή είναι από Stavros Tsalampounis – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.